Chronicle Books

The tenant improvement project for San Francisco-based Chronicle Books upgraded a large warehouse near the ballpark. Featuring exposed ceilings and floors, renovations included a new back staircase and skylight opening, as well as wood paneling. In addition, a conference center and interactive library for informal gatherings and social outings were created. The wide-open floors with few private offices encourage the collaboration of creative ideas.

The Chronicle Books project was an IIDA Honor Award recipient in 2008.

PROJECT SIZE

68,000 sqft

ARCHITECT

Mark Cavagnero Associates

LOCATION

San Francisco, CA

CLIENT

Chronicle Books, LLC

YEAR COMPLETED

2007

Related Projects

University of California, Irvine (UCI) – Gavin Herbert Eye Institute

Stanford University – Hoover Office Building and Conference Center